Paradiso Fly  //  Ваш вистински партнер за пат околу светот.

sample image

НОВА ГОДИНА ВО ВИЕНА И ВИЕНСКИОТ КОНЦЕРТ

Голем бал во палатата Хофбург, уживање со класична музика, балет и неодолива храна, огномет и традиционален валцер.
Повеќе > > >

sample image

Нова Година 2015 во СОФИЈА

Хотелот e на локација со брз пристап до центарот на Софија, Музејот на национална историја, Бојанската црква, националниот парк Витоша
Аранжман автобус > > >

sample image

НОВА ГОДИНА во МИЛАНО, посета на БЕРГАМО, ЛУГАНО и КОМО

Авион/ 5 дена/ 4 ноќевања. НОВА ГОДИНА во МИЛАНО и БЕРГАМО со посета на ЛУГАНО и КОМО
Повеќе > > >

sample image

БУДИМПЕШТА Нова Година 2015

Автобус 4 дена/2 ноќевања или 5 дена/3 ноќевања: Будимпешта–Виена-Сент Андреа...
Пакет 2 ноќи > > >
Пакет 3 ноќи> > >

sample image

Нова Година во Градот на светлината - ПАРИЗ

Автобус / 9 дена / 4 ноќевања... градот на светлината, високата мода, француската револуција,историја и култура...
Повеќе > > >

sample image

ИСТАНБУЛ - Нова Година 2015 Приказна од Ориентот

Автобус 5 дена/ 3 ноќевања ... Аксарај, Лалели Џамијата, Златниот Рог, Босфор 
Аранжман автобус > > >
Аранжман авион > > >